Open Firm Mobile Menu
Open Work Mobile Menu
  • Brooks Center
  • Brooks Center
  • Brooks Center
  • Brooks Center
1 2 3 4

Brooks Center Plaza & Entry

Clemson University
Clemson, SC

The genesis for this study was the lack of accessibility and the circuitous route necessary for patrons to reach the theater from the drop-off point. This project includes the creation of a new "front door" not only to the existing building, but to this end of campus. A new circular entry plaza creates an inviting pre and post-function space for the Brooks Center while simultaneously gathering multiple existing circulation paths into one gateway to campus. Combined with a new vehicular drop-off, the new entry vestibule provides a convenient on-grade access to the main lobby.

Project Team Members
Scott Garvin
David Sickinger
Zach Whiteman